Strict Standards: Declaration of JCacheControllerView::get() should be compatible with JCacheController::get($id, $group = NULL) in /storage/content/33/108333/richardlifestyle.se/public_html/libraries/joomla/cache/controller/view.php on line 137

Vindgaranti hos din kitesurfingskola

Vindgaranti på våra surfkurser

Våran surfingskola erbjuder vindgaranti till alla våra elever. Det inebär att vi bara slutför våra kurser när förhållandena är bra för att lära sig surfa. Eleven behöver bara betala för de pass av kursen som har genomförts.

Både kitesurfing och SUP-paddling är väderberoende och för att erbjuda bästa möjliga kurser så slutför vi inte våra kurser om inte förhållandena är de rätta. Detta innebär att om det blåser för lite, för mycket eller om vinden ändrar sig under kursens gång så avbryter vi kursen och försöker hitta ett passande datum så snart som möjligt då vi kan fortsätta kursen. Detta gäller även för våra SUP-kurser då om vi bedömmer att det blåser för mycket och går för stora vågor som gör det olämpligt att gå ut så kommer vi inte heller att starta SUP-kursen. Alla våra kurser består både av teori och praktik och de teoretiska momenten kan vi genomföra även om det inte är någon vind. Eleven betalar bara för den del av kursen som blivit genomförd. Certifikat ges vid kursens slut.