Strict Standards: Declaration of JCacheControllerView::get() should be compatible with JCacheController::get($id, $group = NULL) in /storage/content/33/108333/richardlifestyle.se/public_html/libraries/joomla/cache/controller/view.php on line 137

Om surfskolan

Surfskolan i Halland sedan 2009

Vi har utbildat hundratals nöjda elever i kitesurfing sedan starten för våra kurser 2009. Utbildningarna är otroligt populära och omtyckta. Se bilder från tidigare kurser och vad våra elever skrivit om kurserna. 

Lär dig surfa i Varberg, Göteborg, Stockholm, Uppsala, Malmö, Skåne De flesta kurserna håller vi i Varbergsområdet och då främst på Björkäng som ligger ca en mil söder om Varberg. Då detta troligen är den populäraste stränden för nybörjare att kitesurfa och ibland blir trångt så rör vi oss till andra stränder inom Halland och upp mot Göteborg för att våra elever ska få bra förutsättningar för att lära sig.

Kitekurserna genomför vi främst på Björkäng men utefter yttre förutsättningar så som vindriktning, vindstyrka och andra kitesurfare så byter vi strand. SUP-kurserna kräver inte lika mycket av stranden och därför kan vi lättare ändra kursplats efter era önskemål om ni är ett större sällskap. Vanligtvis lär vi dock er att paddla på Läjet(Träslövsläge) eller i Apelviken då båda dessa stränder erbjuder trevliga möjligheter att både paddla och utforska naturen eller möjligen fånga sin första våg och surfa när man väl bemästrat grunderna. 

Våra instruktörer är certifierade enligt KSA och våra elever får certifikat