Strict Standards: Declaration of JCacheControllerView::get() should be compatible with JCacheController::get($id, $group = NULL) in /storage/content/33/108333/richardlifestyle.se/public_html/libraries/joomla/cache/controller/view.php on line 137

Information

Om surfskolan

Läs mer om våran surfskola och få information kring kursplats och certifiering Vill du kontakta oss, veta mer om var vi genomför våra kurser eller hitta packlistan. Här har vi samlat all information kring våra kursplatser, våra instruktörer, certifiering mm.

Kursplats för våra surfkurser

Kursplatserna för våra kitekurser och Stand up paddleboard kurser

Vi använder oss av olika kursplatser för kitesurfingkurserna och för SUP-kurserna och anpassar platsen för dagens kurs efter vindriktning, vindstyrka och vågor för att ge våra elever en så optimal inlärning som möjligt.

Surfspots - Kursplats för våra surfkurser

Presentkort

Presentkort i kitesurfing och SUP

Behöver du en present men vet inte vad du ska ge bort? Ge bort ett uppskattat presentkort från oss. Vi har snygga presentkort som är fullspäckade med action. Perfekt till studenten, bröllopspresent eller som födelsedagspresent. Både kitesurfing och SUP är enkelt och roligt att lära sig och passar alla åldrar och personer.

Read more: Presentkort

Kontakt

Kontakt

Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Telefon: 070 3998520

Event inom kitesurfing och SUP

Företagsevent, teambuilding och gruppaktiviteter

Planerar ni att ha en riktigt rolig och trevlig dag tillsammans? Vilka ni än är så kan vi hjälpa er att ha roligt, testa nya gränser och genomföra olika gruppövningar. Vi kan anpassa programmet efter önskemål med kitesurfing om det blåser, SUP-paddling eller slackline om det inte blåser eller olika gruppövningar.

Skicka ett mail till oss på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller använd bokningsformuläret så återkommer vi med förslag på aktiviteter, tidsåtgång och pris.

Packlista

Packlista inför din kite eller SUP-kurs

För att kurserna ska vara så roliga och givande som möjligt så är det viktigt att ni har med er några saker. All utrustning för att kunna genomföra kursen håller vi er med så som våtdräkt, kite, bräda, sele, SUP-bräda, paddel mm. Förutom det goda humöret så se till att packa ner:

Read more: Packlista

Väder och Vind i Varberg

Samarbete och erbjudande från

Samarbete med

Då vi samarbetar med flera surfshoppar i sverige så kommer du som elev att få erbjudande om paketpriser på kitesurfingutrustning, våtdräkter mm efter din kurs hos oss. Allt för att du som elev ska få en så bra surfupplevelse som möjligt.

Read more: Samarbete och erbjudande från

Instruktörer

Våra surfinstruktörer

Vi har flera duktiga och engagerade instruktörer på surfskolan. Alla våra instruktörer är certifierade genom KSA eller IKO för att säkerställa bra kvalitet på våra kurser.

Read more: Instruktörer

Om surfskolan

Surfskolan i Halland sedan 2009

Vi har utbildat hundratals nöjda elever i kitesurfing sedan starten för våra kurser 2009. Utbildningarna är otroligt populära och omtyckta. Se bilder från tidigare kurser och vad våra elever skrivit om kurserna. 

Read more: Om surfskolan

Vindgaranti hos din kitesurfingskola

Vindgaranti på våra surfkurser

Våran surfingskola erbjuder vindgaranti till alla våra elever. Det inebär att vi bara slutför våra kurser när förhållandena är bra för att lära sig surfa. Eleven behöver bara betala för de pass av kursen som har genomförts.

Read more: Vindgaranti hos din kitesurfingskola

Kitesurfing - Certifiering

Certifierade Kitesurfingkurser

Kitekurserna vi genomför utgår från KSA (Kitesurf and Snowkiting Association) kursplan och genom att delta i en kitekurs med en certifierad instruktör så blir eleven certifierad och har då lättare att hyra kiteutrustning och kitesurfa utomlands. Att instruktören är certifierad ger även en bra inlärningsgrund då det i instruktörsutbildningen ingår både pedagogik och säkerhetsutbildning.

Säkra kurser -Kitesurfing - Certifiering

Uthyrning

Vi hyr ut all utrustning som krävs för att kunna utöva flera olika sporter. För att läsa mer kring uthyrningen klicka på respektive surfgren nedan.

Kurser i Kitesurfing och Stand up paddleboard i Varberg och Halland

Kursverksamhet

Vi arrangerar kitesurfingkurser och SUP-kurser där våra elever lär sig på ett effektivt och säkert sätt hur man hanterar en drake eller hur man paddlar bäst på en bräda. Boka du nu med för din kurs. 

Praktisk information till våra kite och SUP-kurser

Vad du behöver veta inför din surfkurs?

Vad ska jag ha med mig? Var ska vi va? Frågorna kan vara många inför din kurs. För att göra det enklare har vi samlat alla information kring det praktiska kring kurserna på ett ställe. Välj själv om du vill se ett förslag på en packlista eller en beskrivning av de platser där vi brukar hålla våra kurser. 

FahlenSurf

Kite, SUP och Surf med Fahlensurf

Kitesurfing och SUP-paddling på Facebook

Följ oss på Facebook

Sedan vi skapade våran sida på Facebook har det varit lätt för våra elever att följa oss och visa bilder från kursen.

Bra länkar för en surfare

Länkar för en surfare

Vi har samlat de viktigaste och vanligaste länkarna man behöver känna till som kitesurfare och SUP-paddlare.

Read more: Bra länkar för en surfare

Surfbussen

Surfbussen i Stockholm - Din surfbutik i huvudstaden

Citat-kurser

Fantastiskt rolig dag och riktigt bra kurs med supertrevlig och duktig instruktör. Det kändes som att man lärde sig väldigt mycket under bara en dag, jag ska absolut fortsätta med kite surfing efter det här!