Strict Standards: Declaration of JCacheControllerView::get() should be compatible with JCacheController::get($id, $group = NULL) in /storage/content/33/108333/richardlifestyle.se/public_html/libraries/joomla/cache/controller/view.php on line 137

Kitekurs - Steg 1

Kitekurs - Small

För dig som vill prova på vad kitesurfing är under en halvdag och få en känsla för utrustning, vind och vatten.

Lär dig kitesurfing i Varberg med Richard LifestyleKursen är på minimum 3 timmar och vi går igenom dom grundläggande delarna med fokus på säkerhet och kitekontroll. Med den senaste och säkraste utrustningen kan alla elever känna sig trygga. Alla våra instruktörer är certifierade och erfarna kitesurfare. Vi genomför kurserna med upp till fyra deltagare per instruktör som delar på två kompletta utrustningar för att hålla uppe kvaliten på kursen.

Kolla gärna på Vad är kitesurfing?, packlistan och kursplatser före kursen. I steg 2 får du lära dig hur man kommer upp på brädan.

Pris: 1200:- 

Boka din kitesurfingkurs idag

Innehåll i kitesurfingkurs - Steg 1

  • Kiteteori
  • Vad en säker kitespot är
  • Flyga en träningsdrake på land
  • Rigga och packa ihop en kite
  • Starta, landa och återstarta en drake
  • Öva på bodydrag i vattnet
  • All utrustning
  • Certifiering

Utrustning

All utrustning för att kunna kitesurfa ingår naturligtvis i kursen. Vi använder bara den senaste utrustningen från Naish, Mystic och Oneil på våra kurser.

Certifiering

Certifiering ingår inte på Kitekurs-small då det är en introduktion och prova på kurs som motsvarar KSA step 1-3 och IKO level 1. Bokar du steg 2 eller steg 3 så ingår certifiering.

Vindgaranti

Alla våra kitesurfingkurser omfattas om våran vindgaranti. Detta innebär att vi inte startar up Kitekurs - steg 1 om det inte finns lämplig vind för att genomföra de praktiska momenten på kursen.

Hyra av utrustning

Bokar du uthyrning av utrustning före kursens slut så erbjuder vi 50% rabatt på priset för dagshyra. 

Betalning

Betalning kan ske på plats kontant eller via faktura i förväg.