Strict Standards: Declaration of JCacheControllerView::get() should be compatible with JCacheController::get($id, $group = NULL) in /storage/content/33/108333/richardlifestyle.se/public_html/libraries/joomla/cache/controller/view.php on line 137

Kitekurs - Refresh

Kitekurs - Refresh

Har du tidigare gått en kurs i kitesurfing men tyvärr blev det inte att du började kitesurfa och köpte utrustning med en gång så har vi kursen för dig. Med våra refreshkurser går vi igenom grunderna igen för att sedan ta oss ut på vattnet och köra bodydrag, brädstarter, vändningar, hopp eller till vilken nivå du tagit dig.

Förnya dina kunskaper i kitesurfing med oss när du går en refresh kurs. Du anpassar var du behöver lära dig och repetera med våran fortsättningskurs. Oavsett om det är grunderna inom kitesurfing eller om det är att sätta ett nytt trick.

Pris: 1350:- 

För att boka våra refresh kurser i kitesurfing måste du tidigare ha genomgått en grundkurs i kitesurfing.

Boka din kitesurfingkurs idag

Innehåll i kitesurfingkurs - Refresh

  • Du har tidigare gått kitesurfingkurs men vill förnya kunskaperna
  • Du har köpt egen utrustning men känner dig osäker på att rigga
  • Du vill bli certifierad
  • All utrustning om du inte har egen kitesurfingutrustning
  • Andra önskemål
  • Bara två elever per instruktör
  • 3 timmar med instruktör

Repetera dina kunskaper i kitesurfing med våran refreshkurs

Utrustning

All utrustning för att kunna kitesurfa ingår naturligtvis i kursen. Vi använder bara den senaste utrustningen från Naish, Mystic och Oneil på våra kurser.

Certifiering

Certifiering ingår i refresh kursen.

Vindgaranti

Alla våra kitesurfingkurser omfattas om våran vindgaranti. Detta innebär att vi inte påbörjar Kitekurs - Refresh om det inte finns lämplig vind för att genomföra de praktiska momenten på kursen och vi avslutar inte kursen utan bra vind.

Betalning

Betalning kan ske på plats kontant eller via faktura i förväg.