Strict Standards: Declaration of JCacheControllerView::get() should be compatible with JCacheController::get($id, $group = NULL) in /storage/content/33/108333/richardlifestyle.se/public_html/libraries/joomla/cache/controller/view.php on line 137

Kitekurs - Prova på

Kitekurs - Prova på

En upplevelsekurs där du som elev får inblick i vad kitesurfing går ut på och lär dig vad kitesurfing är. Kursen är till för dig som inte vet om kitesurfing är något för dig men vill testa på och få en häftig upplevelse under 2,5 timmar. 

Kitesurfingkurser i Varberg med certifierade instruktörerKursen är på 2,5 timmar och går igenom grundläggande säkerhet och kitekontroll för att sedan gå ut i vattnet och bodydraga. I grundkurserna steg 1, steg 2 och steg 3 får du lära dig all du behöver kunna för att fortsätta kitesurfa på egen hand.

Alla våra instruktörer är certifierade och erfarna kitesurfare. Vi genomför kurserna med upp till fyra deltagare som delar på upp till två kompletta utrustningar för att hålla uppe kvaliten på kursen.

Kolla gärna på Vad är kitesurfing?, packlistan och kursplatser före kursen.

Pris: 990:- 

Boka din kitesurfingkurs idag

Innehåll i kitesurfingkurs - Prova på

  • 2,5 timmar undervisning
  • Kiteteori
  • Flyga en träningsdrake på land
  • Starta, landa och återstarta en drake
  • Öva på bodydrag i vattnet
  • All utrustning

Utrustning

All utrustning för att kunna kitesurfa ingår naturligtvis i kursen. Vi använder bara den senaste utrustningen från Naish, Mystic och Oneil på våra kurser.

Certifiering

Certifiering ingår inte i prova på kursen. För att bli certifierad ska man gå en av kurserna steg 1-3.

Vindgaranti

Alla våra kitesurfingkurser omfattas om våran vindgaranti. Detta innebär att vi inte påbörjar Kitekurs - prova på om det inte finns lämplig vind för att genomföra de praktiska momenten på kursen. Istället bokar vi in ett nytt datum som passar så snart som möjligt.

Betalning

Betalning kan ske på plats kontant eller via faktura i förväg.