Strict Standards: Declaration of JCacheControllerView::get() should be compatible with JCacheController::get($id, $group = NULL) in /storage/content/33/108333/richardlifestyle.se/public_html/libraries/joomla/cache/controller/view.php on line 137

Kitesurfingkurser

Kitesurfingkurser

Lär dig kitesurfa i Varberg Att lära sig kitesurfa är enkelt och roligt! VI erbjuder flera typer av kurser allt eftersom vad som passar dig som elev. Kurserna är uppbyggda efter olika steg där du som elev får lära dig grunderna i steg 1, hur man tar sig upp på brädan i steg 2 och steg 3 är till för dig som vill ha extra tid och möjlighet att lära dig.

 

Kitekurs - Steg 1-2-3

Kitekurs - Large

När bara det bästa kan vara nog och du vill lära dig så mycket som möjligt om vad är kitesurfing. Efter kursen så ska du känna dig bekväm med kiten och vara redo att köpa egen kitesurfingutrustning samtidigt som du fått gott om tid att öva på alla moment under kursen.

Read more: Kitekurs - Steg 1-2-3

Kitekurs - Steg 1

Kitekurs - Small

För dig som vill prova på vad kitesurfing är under en halvdag och få en känsla för utrustning, vind och vatten.

Read more: Kitekurs - Steg 1

Kitekurs - Prova på

Kitekurs - Prova på

En upplevelsekurs där du som elev får inblick i vad kitesurfing går ut på och lär dig vad kitesurfing är. Kursen är till för dig som inte vet om kitesurfing är något för dig men vill testa på och få en häftig upplevelse under 2,5 timmar. 

Read more: Kitekurs - Prova på

Kitekurs - Steg 1-2

Kitekurs - Medium

Våran omåttligt populära grundkurs i kitesurfing där du lär dig allt om vad kitesurfing är under två halvdagar eller en heldag. Efter kursen ska du känna dig säker på hur du hanterar kiten och vara redo att köpa egen utrustning.

Read more: Kitekurs - Steg 1-2

Kitekurs - Privat

Kitesurfingkurs - Privatlektion

Vill du lära dig kitesurfa och få extra mycket tid med instruktören själv eller vill öva mer på något moment inom kitesurfing så är våra privatlektioner något för dig då du kan utforma innehållet efter eget behov. Du bestämmer själv om det blir en grundkurs eller  fortsättningskurs.

Read more: Kitekurs - Privat

Kitekurs - Refresh

Kitekurs - Refresh

Har du tidigare gått en kurs i kitesurfing men tyvärr blev det inte att du började kitesurfa och köpte utrustning med en gång så har vi kursen för dig. Med våra refreshkurser går vi igenom grunderna igen för att sedan ta oss ut på vattnet och köra bodydrag, brädstarter, vändningar, hopp eller till vilken nivå du tagit dig.

Read more: Kitekurs - Refresh