Strict Standards: Declaration of JCacheControllerView::get() should be compatible with JCacheController::get($id, $group = NULL) in /storage/content/33/108333/richardlifestyle.se/public_html/libraries/joomla/cache/controller/view.php on line 137

Kitesurfing

Kitesurfing - Kurser och uthyrning

Kitesurfingkurser i Varberg med vindgaranti

Kom till oss och lär dig hur man kitesurfar på ett säkert och effektivt sätt! Alla våra instruktörer är certifierade enligt KSA eller IKO och håller därmed den högsta tänkbara standarden inom kitesurfing. Med våran vindgaranti kan du som elev känna dig trygg att kursen genomförs på ett bra sätt med bra förhållanden.

Läs mer om vårat utbud inom kitesurfing nedan.

Kitesurfing - uthyrning av utrustning

Vi hyr ut all utrustning som krävs för att kunna kitesurfa. Kontakta oss för mer information och för att boka!

Kurser i kitesurfing

Sommartid genomför vi kitesurfingkurser och utgår från Varberg där det finna många fina stränder och bra förhållanden. Våra instruktörer är erfarna och har varit med i fyra år och utbildat hundratals elever. Alla instruktörerna är certifierade enligt KSA och eleverna får ett certifikat på sin kunskap efter kursen.

Vad är kitesurfing?

Har du alltid undrat vad kitesurfing går ut på, hur det går till eller har letat tips och tricks? Då har du hamnat rätt. Här berättar vi om kitesurfing och ger alla möjliga tips och tricks på hur du ska lära dig kitesurfa snabbare och enklare!