Allt klart inför VAKE

User Rating:  / 0
PoorBest 

Frukostbuffe i Vadsö

Dagen började bra med en lång, lugn och stor frukostbuffe och första koppen kaffe på några dygn. Laxen och all färsk frukt smakade riktigt bra inför dom kommande dagarna som vi ska ut i fält. Även om jag själv inte gillar kräftor speciellt mycket så fanns det tom det och god rökt fisk. Tycker jag tjatat om alla förberedelser inför VAKE och gått igenom checklistor i det oändliga men nu är allt äntligen klart och pulkorna är packade.

 

En snabb tur bort till VAKE cafet som dom gjort i ordning hann vi med på förmiddagen och där kunde man köpa en buff eller t-shirt med tryck på eller få dom senaste väderuppdateringarna. Nu väntar vi bara det sista timmen fram tills bussen som ska ta oss till start kommer. Prognosen visar på bra med vind, 4-10 ms, men tyvärr lite fel riktning, s vridande till v, så har vi otur så blir det kryss större delen av dom 20 milen till Vardö. Vi är dock taggade och allt känns fint!

Följa oss under VAKE

Vill ni följa oss med GPS spårning så gå in på spår sidan och klicka i Team RWYT eller gå via kartan i vänsterspalten på vake.no.