Strict Standards: Declaration of JCacheControllerView::get() should be compatible with JCacheController::get($id, $group = NULL) in /storage/content/33/108333/richardlifestyle.se/public_html/libraries/joomla/cache/controller/view.php on line 137

Bet safe Paddle Challange till helgen i Varberg

User Rating:  / 0
PoorBest 

SUP tävling i Varberg 14-15 juli

Till helgen avgörs en deltävling i Stand Up World Series 2012 i Varberg. Förhoppningarna från arrangörerna är att stora delar av världseliten kommer vara på plats och delta i tävlingen. Med en prissumma på 5000 dollar till vinnaren så kommer troligen dom målen att uppfyllas.

På lördagen den 14e juli kommer långdistans loppet på mellan 11-32 km beroende på väderförhållanden att avgöras med start klockan 14:00 i Träslövsläge. På kvällen kommer det vara bankett i Träslövsläge för dom som vill delta. Dagen efter kommer sprint racet att avgöras med start klockan 14:00. Sprint loppet är planerat till att ta ca 10 minuter.

Mellan loppen kommer det finnas möjlighet att testa på vad SUP är för de som vill och se olika typer av brädor. Vill du också vara med och tävla eller bara få mer information så att du kan komma till varberg och kolla så gå in på förbundets hemsida eller eventet på facebook. Samma helg kommer även Wheels and Wings att gå av stapeln vilket gör att stora delar av centrala Varberg kommer vara avstängda.