SUP efter vätternrundan

User Rating:  / 0
PoorBest 

Vad gör man efter målgång i Vätternrundan?

Svaret är nog självklart för alla, man vilar. Men när man har vilat klart och benen börjar kännas bättre igen och solen tittar fram då finns det ju mycket roligt man kan göra, till exempel paddla SUP i centrala Motala.

Självklart ställer man sig på brädan och paddlar lite SUP efter en vätternrunda Detta är just vad några av deltagarna från Team Richard Lifestyle gjorde efter vi hade sovit några timmar i en bil. Fram med två uppblåsbara SUP-brädor och pumpa upp dom. Alla andra deltagare och publik på loppet kollade storögt när vi gick förbi med ryggsäckarna och paddlarna på ryggen och sedan när vi pumpade upp brädorna. Ännu mer förvånade och undrande blev de flesta när vi sedan ställde oss på SUP-brädorna och paddlade runt. Flera undrade vad det va och hur det gick till, vad det kostade och hur svårt det var att hålla balansen. De flesta cyklister var för trötta i benen för att våga sig på att ställa sig på brädan och paddla men det fanns några undantag då de kort testade på hur det var att paddla SUP.

Alla kollar på en när man surfar SUP efter 30 mil på cykel Vill du också testa på vad sup är och hur man paddlar så boka en kurs i Västsverige och Halland under sommaren eller i Uppsala under hösten. 

Måste ju även få passa på att nöjt berätta hur det gick för oss som cyklade med: Richard 9:23, Elin 11:01, Elin 11:31.  Många kom förbi och undrade vad SUP är och hur det går till! Smärta i benen efter ett varv runt vättern hindrar inte Elin från att paddla SUP  Benen svider lite ändå även om det var många timmar efter målgång Till slut blir även vi trötta och vilar lite i solen efter all paddlng