Kitesurfingkurser och SUP-kurser

Vi väntar med stor längtan efter att säsongen 2015 ska komma igång. Under tiden är våra instruktörer och tävlar på snökitetävlingar, VM mm. Hoppas vi syns till sommaren.

Vill du också lära dig kitesurfa eller paddla SUP spana in våra kurser i Varberg och Göteborg! Vet du inte vad detta är eller vill du veta mer om Vad är kitesurfing eller Vad är SUP.

Så här ser det ut på våra kitesurfing lektioner Varför ska ni lära er surfa hos oss?

Vindgaranti

Surfingskolan erbjuder vindgaranti till alla våra elever. Det innebär att vi bara slutför kurser när förhållandena är bra för att lära sig surfa och eleven behöver bara betala för de pass av kursen som har genomförts.

Certifierade Kitesurfingkurser

Kitekurserna vi genomför utgår från KSA (Kitesurf and Snowkiting Association) kursplan och genom att delta i en kitekurs med en Njut av sommaren och gå en kurs i hur man paddlar surfbräda certifierad instruktör så blir eleven certifierad och har då lättare att hyra kiteutrustning och kitesurfa utomlands.

Följ oss på Facebook

Sedan vi skapade våran sida på Facebook har det varit lätt för våra elever att följa oss och visa bilder från kursen. Se vad gamla elever skriver om kursen.

Surfskolan i Halland sedan 2009

Vi har utbildat hundratals nöjda elever i kitesurfing sedan starten för våra kurser 2009. Utbildningarna är otroligt populära och omtyckta.

På våra kurser går vi igenom all utrustning du behöver för att kunna kitesurfa Samarbete med

Då vi samarbetar med flera surfshoppar i Sverige så kommer du som elev att få erbjudande om paketpriser på kitesurfingutrustning, våtdräkter mm efter din kurs hos oss. Allt för att du som elev ska få en så bra surfupplevelse som möjligt.